Profservice heeft o.a. deze projecten gerealiseerd. Waar start uw project?
 • Document zoek systemen

  Een miljoen documenten in een paar milliseconden doorzoeken? Miljoenen documenten?

  Geen probleem. Met het juiste tekstsysteem, aangevuld met splitsing over meer servers kunnen verbluffende resultaten behaald worden.

  Over de documenten kan een persoonlijke laag (tagging, notities etc) gelegd worden, eventueel te delen met anderen.

  Vind de informatie die u nodig heeft en werk samen.

 • Backoffice als hart van uw business

  Een backoffice is het hart van uw operations. Alle mensen en processen draaien om dit systeem. Een nieuwe backoffice is snel, flexibel, veilig en kan – mits juist opgezet – voortdurend aangepast worden aan uw veranderende behoeftes.

  Oude backoffices noemen wij legacy, daar ontbreken deze eigenschappen juist. Vaak kunnen portals toch mooie nieuwe oplossingen bieden als interface naar de buitenwereld.

  U kunt betere service verlenen aan uw klanten en medewerkers.

 • Portals: Nieuw op legacy

  Een webportal geeft een bepaalde groep klanten of gebruikers hun eigen stek. Modern en snel, bijv. via de smartphone, om hun werk goed en snel te kunnen doen, waar en wanneer dan ook. In de achtergrond ligt vaak onzichtbaar een legacy systeem, maar dat is natuurlijk niet noodzakelijk.

  Portals kunnen zijn: klanten portal, hypotheek execution only portal, employee self service portal, broker portal, advies portal, storing portal, buitendienst portal, dealer portal etc.

  Met een portal ervaart uw klant of medewerker een perfecte dienstverlening.

 • Liquid Pricing en Business Rules

  Voor liquid pricing (ook wel dynamic pricing) hebben wij SSD ontwikkeld: Smart Sort Discount. Uw marketeers kunnen business rules ingeven met puntenscores.

  Vervolgens worden automatisch per product de scores bepaald en ontstaan kortingsgroepen en sorteervolgordes voor de webshop. U kunt de impact hiervan analyseren. Vervolgens kunt u de rules en de puntentoewijzing aanpassen. Dynamische bijsturing of scenariowissels zijn mogelijk waar gewenst.

  Reageer direct en automatisch op veranderende omstandigheden: sneller dan uw concurrent.

 • BI = Business Intelligence

  BI variërend van een dashboard met led's en een snelheidsmeter; tot rapporten met 40 kolommen in productie en waterval varianten, inzoomen, grafieken, kleurindicaties etc.

  Het is een best practice om deze rapportage te isoleren van de productie systemen met een data warehouse als tussenlaag. Wij kunnen dit in stapjes met u laten meegroeien. Dergelijke rapportages moeten gestuurd worden door de informatiebehoefte van het management. Want: meer en nieuwe informatie leidt tot meer vragen en nieuwe informatiebehoeften.

  Uw processen geven doorlopend betere resultaten omdat uw inzichten continu verbeteren.

 • Quick Response Manufacturing

  QRM: De nieuwe manier van productie denken! Kleinere series die sneller op elkaar aansluiten.

  Maar waar zullen over een paar weken problemen ontstaan? Bij dergelijke grote hoeveelheden informatie kan een mens dat niet meer voorzien. Een BI dashboard kan die aankomende bottlenecks wel zichtbaar maken met oranje en rode kleuren voor die machine/week combinatie.

  Dan kunt u nu de planning wijzigen om te voorkomen dat over 5 weken uw QRM-getal instort.

  QRM leidt tot drastische doorlooptijdverkorting in de hele productieketen. Het maakt productie sneller en slimmer.

 • Offertes op maat per klant

  Een systeem om offertes op maat automatisch samen te stellen voor een klant. Op basis van veel aanbieders, aanbiedingen, voorwaarden etc. wordt, bijvoorbeeld in een portal, de offerte samengesteld.

  De offerte generator stelt uit alle templates precies de juiste offerte samen en maakt een pdf op maat voor uw klant. Deze wordt per e-mail verzonden of geprint. Door de 100% scheiding van techniek en teksten kunnen teksten bij sales/marketing of product management worden beheerd.

  Een uiterst flexibel systeem waarmee u direct inspeelt op veranderingen in uw verkoopproces of leveringsvoorwaarden.

 • MCA: Mission Critical Alert

  Een monitor op al uw bedrijfskritische processen. Voorbeelden van MCA's: orders per uur; gemiddelde wachttijd; snelheid website; aantal backorders; voorraad KPI (marge, waarde of aantallen); percentage ziekmeldingen etc.

  Via een centraal punt worden MCA's ingesteld. Iedere MCA heeft regels voor de groene, oranje en rode statussen. Ook wordt per MCA/kleur ingesteld wie een alert krijgt via sms, whatsapp, en/of e-mail. Bevoegde mensen kunnen altijd het dashboard zien; Waar zij ook zijn op dat moment en op ieder device.

  U krijgt een alert nog voordat het misgaat, want de opbouw naar status oranje triggert het systeem al om u te waarschuwen. Voorkom uitval, ergernis, schade, schande en omzetverlies.

 • KANBAN projectmanagement

  Zoals u de 'geeltjes' op uw whiteboard plakt, zo beheert u de tickets van uw project in dit systeem.

  Voortdurend zijn de werkvoorraad tickets en hun actuele status zichtbaar. U bundelt de geeltjes per project en release tot scrum boards. Binnen één scrum board ziet u: to do, development, test, acceptatie, productie en rejected.

  Inzicht in de werkvoorraad geeft grip en verhoogt efficiency.

 • Website koppelingen

  Alle koppelingen met uw business partners. Deze koppelingen zijn o.a. gerealiseerd:

  DHL, AMP Logistics, Afterpay, Financierings Data Netwerk (FDN), Buckaroo, Mollie, Tblox, AccountView, Teradata, Flowmailer, Mailgun, CERM.

  U kiest uw business partners en de IT systemen wisselen gegevens uit.

  Flexibiliteit in de keuze van uw business partners.

 • Single Sign On Identity

  Slechts één identiteit voor alle applicaties.

  Centrale administratie van applicaties, IP toegang, gebruikers, rollen etc.

  Bespaar tijd en vermijd ergernis en schade door beveiligingsfouten.

 • LINUX en meer LINUX

  Servers op basis van Linux zijn veilig, snel, veelzijdig en … voordelig! Het opzetten en beheren van dergelijke servers behoort tot de kernvaardigheden van Profservice.

  Sterke beveiliging, hoge snelheid en lage kosten voor uw servers.

 • LINUX Serverpark beheer

  De uitvoering van uw applicaties over veel servers (vaak in de cloud) biedt veel voordelen. Zolang u het beheer van applicaties en distributie van uw applicaties maar geautomatiseerd uitvoert.

  De voordelen van serverparken zonder de nadelen.