Profservice werkt zelf met deze tools als doorlopende ontwikkeling. Deze kunnen als SAAS worden gebruikt; of bij u worden geïmplementeerd. Als software product of als kennis.
 • Managed E-mail

  E-mail anno nu is een war zone. Er zijn permanente schermutselingen tussen the good, the bad and the unaware.

  Een eigen mailserver opzetten is zo 2001 en is geen afleversucces. Wij bieden u 1 webinterface, en regelen in de achtergrond alles met een professionele mailpartner die 24x7 het slagveld overziet en reageert. U heeft webmail in met de beste spamfilters en uitgaande e-mail. Uiteraard ook een API voor de applicaties. SPF en DKIM verwijzingen verhogen de success rate.

 • Best Practices

  Wat is senior niveau?

  Wij gebruiken deze definitie:
  1. Minimaal 10.000 uur besteed aan een onderwerp. Dat is 5 jaar full-time.

  2. Iedere situatie kunnen toetsen aan een waaier van Best Practices; en van iedere practice weten welke voor- en nadelen deze na verloop van tijd heeft.

  Onze waaier aan Best Practices is één van onze beste tools.

 • Yellow

  Met Yellow beheerst u uw SCRUM projecten.

  Ieder project en versie daarvan heeft een SCRUM board. U ziet altijd de actuele status, de werkvoorraad en de voortgang.

 • SSO

  Single Sign On.

  Alle tools en apps van Profservice worden centraal beheerd. Uiteraard kunnen wij ook uw SSO opzetten. Toegang op basis van : applicatie / module / user / ip.

 • WRAD

  Webbenizer Rapid Application Development.

  Stop met programmeren. Configureer uw applicaties, genereer en verspreid deze in OTAP.

 • Wiki

  Wij zijn dol op Wiki's. Een wiki is het perfecte platform voor het vastleggen en delen van kennis. Wij gebruiken deze 3 wiki's:

  Dokuwiki
  Twiki
  Zim

  Voor iedere toepassing is een optimale Wiki beschikbaar.